Pleva medy - zázvor, květový pyl a ženšen v medu - 3 x 170 g
Dárková krabička s medy - zázvor, květový pyl a ženšen v medu
• zázvor lékařský v medu
• květový pyl v medu
• ženšen kořen v medu
• sladký dárek, který potěší
Darujte chuťové zážitky
„Hledáte-li vhodný dárek pro někoho, kdo ocení poctivý český produkt, rád si
pochutná, ale zároveň myslí na své zdraví, nemůžete s dárkovou krabičkou plnou
lahodného medu neobvyklých chutí udělat chybu. Medové dárkové balení obsahuje 3
malé medíky s příměsí, které jsou báječné nejen pro potěšení chuťových pohárků,
ale také pro své účinky. Oslaďte dárkem život a přineste radost svým blízkým!“
Dárková krabička obsahuje tyto medíky:
Zázvor lékařský v medu
Musíme jej vlastně představovat? Kdo by neznal čaj s medem, zázvorem a citrónem
při nachlazení a chřipkách! Med s kořenem zázvoru lékařského je chuťově lehce
pikantní a přitom báječně sladký. Zázvor nejenže dodává medu jedinečnou chuť,
ale také přináší mnoho zdravotních výhod, jako je podpora imunitního systému a
pomoc při trávení.
Květový pyl v medu
Pyl včelky používají především k výživě rostoucích larev, jež potřebují hodně
energie pro svůj rychlý vývoj. Dále je to základní stavební kámen pro
blahodárnou mateří kašičku. Květový pyl je bohatý na vitamíny, minerály a
aminokyseliny, což z něj činí vynikající doplněk stravy pro každodenní
použití.
Ženšen kořen v medu
Blahodárné účinky ženšenu jsou popisovány skoro tak dlouho, jako blahodárné
účinky medu. Velmi oblíbený byl už v prvním století před naším letopočtem v
Asii, postupně se pak rozšířil i na naše území. Ženšen je známý svými
energizujícími a regeneračními vlastnostmi, které mohou pomoci zlepšit
koncentraci a snížit únavu.
Kvalitní český včelí med
U všech našich medů dbáme na to, aby byly v co nejvyšší kvalitě a v průběhu
zpracování nebyly zahřívány na teplotu vyšší než 40 °C. Díky tomu jsou také
všechny naše medy vhodné pro RAW stravu. Kromě kvality se u našich medů také
soustředíme na to, aby měly český původ. Jedním z důvodů, proč nabízíme český
med, je, že pro naše tělo je vhodné (zdravější) konzumovat potraviny, které
pocházejí z oblasti, ve které žijeme. České medy mají navíc bohatou chuť a
unikátní vlastnosti, které ocení každý milovník medu.
výhody pastovaného medu
Medy s příměsí jsou pastované
Pastování je technologický postup mechanického promíchávání, při němž med
získává jemnou kašovitou konzistenci. Takto zpracovaný med nekrystalizuje,
příjemnou konzistenci si zachovává dlouhodobě a dobře se s ním pracuje - zůstává
měkký, snadno se nabírá, je dobře roztíratelný a přitom nestéká. Pastování
navíc zachovává všechny důležité živiny a enzymy, které jsou prospěšné pro
naše zdraví.
U medů s příměsí pak používáme pastování také z toho důvodu, že krémová
konzistence zamezuje oddělování příměsi od medu a v případě, že by k oddělení
přeci jen došlo, pastovaný med jde vždy snadno promíchat. Tím je zajištěna
dlouhodobá kvalita a stálost produktu, který si zachovává svou chuť a texturu
po celou dobu své trvanlivosti.
Složení
Zázvor lékařský v medu: med, zázvor
Květový pyl v medu: med, květový pyl
Ženšen kořen v medu: med, ženšen
Hodnocení
Zatím zde není žádné hodnocení tohoto produktu.
Musíte se přihlásit, abyste mohli hodnotit. Přihlásit se